Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To jsou zase klise. Zeny nemluvi jen o receptech na babovky.

Chovani toho cisnika je nevychovanost. Pokud je to cele pravda.

1 0
možnosti

P14e28t58r 40S60k58á19c71e15l

22. 2. 2017 19:19

Fandím autorce. Z mládí se mi vybavuje, jak s námi hrávala fotbal starší sestra našeho spolužáka. Stavěla se do branky, kde nechtěl nikdo z kluků být. A vedla si dobře. Na střední škole (ve třídě jen 4 holky) jsme měli spolužačku, která byla dorosteneckou mistryní ČSSR v běhu na 800 metrů. S ní je legrace dodnes...R^

1 0
možnosti

Jsem podobná, ale nechápu proč jste musela školit toho kavárníka..

0 0
možnosti

Prostě manipulace. Přímé jednání nestihla a nemělo by ani takový efekt.

0 0
možnosti

J91a33n 53R57á85ž

22. 2. 2017 15:22

Jo souhlas. Vztahy všeho druhu mezi muži a ženami začínají hrou. A to je na všech seznámeních to krásné.

A do této hry patří i ten pohled raněné laně, který na muže upře žena, ze které dráždivá živočišnost sálá a on následně dělá, že ji roli naivky "žere".

Ale je dobré ve vhodný čas, a ne moc pozdě, vyložit karty na stůl. Když to s tou hrou na naivku žena přežene nebo si v ní libuje, začne nudit. Ale to nebude Váš případ, že ano?

P.S. Článek jsem ocenil karmou!:-)

1 0
možnosti
Foto

Né, já to tak nějak střídám :-) Mě ty naivky ani moc nebaví. Nejlepší je, když si pak řekneme: "Teď ale vážně..." A začne to být fakt vážný! ;-)

1 0
možnosti

:-D:-D:-D Článek se celou dobu snaží přesvědčovat, že Vaši mužští "přátelé" jsou Vaši přátelé.

Ale v závěru článku se dozvídáme, že je umíte získávat i takovými způsoby, že opravdové kamarádství z toho bude asi jen těžko. Raněná laň, která citově vydírá člověka, který prostě jen udělal chybu. Byla ta chyba tak velká, že jste ho musela tak moc trápit a znejišťovat? Pokud ano, tak proč ho chcete za přítele?

Taky mám spoustu kámošů kluků, taky mám oblíbený podnik (pizzerii), kam musím vzít naprosto každého (protože tam dělají nejlepší pizzu na světě) a taky jsem tam byla s řadou svých přátel. Ale že by kvůli tomu byli špatní ti kolem mě? Personál, co se na nás vždy přívětivě usmívá, ať tam přijdu s kýmkoli a když přijdu sama, tak se zeptají, zda jsem sama? Zajímavé..

1 1
možnosti
Foto

Ano, svět je prostě zajímavý :-)

2 0
možnosti
Foto

Fakt je to, že pokud je vztah mezi mužem a ženou blízký, ten sex tam prostě visí ve vzduchu. Tomu, že by byl úplně bez tohoto náboje, prostě nevěřím, pokud jsou oba správně orientováni.

Vím, že téma blogu cílíte jinam, ale moc by mne zajímalo tahle stránka věci. Pokud jste žena, která na sebe dbá /jak píšete/, pak je jistě o Vás zájem z mužské strany....

1 0
možnosti
Foto

Tak samozřejmě zájem cítím. Vím, že mužský jsou nastaveni tak, že nepůjdou ven s ženou, která se jim aspoň trochu nelíbí (nebo není z rodiny), jinak by to pro ně byla ztráta času. Takže mi to lichotí, na druhou stranu člověk by měl držet hranice. Já chodím ven i s lidmi, kteří se mi po sexuální stránce nikterak nelíbí - a to proto, že mi prostě přijde zajímavé je znát, s nimi mluvit, něco se dozvědět, sdílet zážitky... Ale kdo se mi líbí, ten to taky pozná, jsem v tomhle docela jasně čitelná :-)

1 1
možnosti

Ale no tak třeba kavárník jen chtěl navodit přátelskou atmosféru, koneckonců se sama přiznáváte, že máte mužskou společnost ráda. Na tom není nic špatného. Tak mu to odpusťte... Kór když jste tam štamgast

0 1
možnosti
Foto

Omlouvám se, ujelo mi omylem záporné hodnocení :-)

Jo, kavárník bude fajn. Vím, že mužský to tak dělají, ale je pěkný to na ně taky trochu zahrát ;-) Dáme kafe a bude ruka v rukávě ;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS