Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

I93v72a29n70a 89L74a29n34c66e

22. 7. 2019 13:38

Neskutecny pribeh o lasce?!!?X

0 0
možnosti
EH

E37v20a 67H81ů83l13o16v51á

22. 7. 2019 13:27

Dobrý den, ta Vaše historka je až neuvěřitelná. Pokud ten Mirek skutečně existuje a má takovou potřebu charity, proč ty svoje prachy nepošle někam, kde jsou skutečně zapotřebí, do hospice, pro psí útulek, nekoupí nějakým invalidům elektrické vozíky, nezaplatí slepcům asistenční psy....největší požár lásky vypukne, když zahoří stará stodola.

2 0
možnosti
Foto

On byl - je - prostě asi zamilovanej. Ženský ostatně taky někdy dělají kvůli chlapům blbosti. Ne třeba finanční, ale zase jiného rázu. I když jsou i případy, kdy osamělé ženy posílají peníze neznámým facebookovým profilům v domnění, že jde o reálné muže :-/ Osamělost a potřeba "být potřebný" je asi tím spouštěčem.

0 0
možnosti
Foto

Já se tomu nedivím. Bohužel ne. Je to sice extrém, ale v menším měřítku se to může stát ledaskomu. Ehm

1 0
možnosti
Foto

Nojo, manželka vedle něj tak nějak plížívě zestárla a on je pořád rozverný mladík... I já znám pár takových, co původní rodině odměřují stokoruny a o generaci mladší holčičky zahrnují sumami o řád vyššími.

0 0
možnosti
Foto

ne rozverný mladík, ale debil

2 0
možnosti
AN

A od toho máme by chlapi manželky, abysme náhodou nezvlčili,a případně neinvestovali do cizích děvčat. Takže doporučuji, ač nerad :-)

2 0
možnosti
DP

Je to problem, kdyz se jeden z partneru do druheho zahledi (a muze to byt i v opacenem gardu, zena zahledena do muze). Byvaly kolega z prace byl nestastny kvuli synovi, ktery se zahledel do jiste holky, ta si s nim "hrala" i kdyz jeho city vubec neopetovala, delalo ji dobre ze kluk ji ma rad a i kdyz ho nijak moc financne nevyuzivala,( on udajne zaplatil za oba jednu letni dovolenou a platil utraty typu restaurace a kultura, ale zadne financni pujcky), nerekla mu na rovinu, ze to nema smysl. Hoch si kupodivu byl vedom, ze ta holka je naprosto neperspektivni a nekolikrat to chtel ukoncit, coz ona vycitila a chvilkove pritlacila na pilu, a on ji mel natolik rad, ze to ukonceni zase, a to uz po nekolikate vzdal. No ale tady to byl 24 lety mladik, u Mirka by se dalo rict, ze uz by mel mit vic soudnosti. Ten blog zni skoro neskutecne, ale ze se takove pripady opravdu stavaji, se clovek sem tam z medii dovi.

3 0
možnosti
RK

Ono je to jako s prostitucí - dokud bude jedna strana sypat, druhá nevymře. Jistě, neznáme přesné pohnutky, i když jedna byla naznačena - Mirek se třeba opravdu cítil sám a věřil, vždyť Robert Fulghum říká "Naděje způsobí, že nakonec zase uvěříme". Jen bych rád dodal, že těch opačných případů tolik není - čím to?

1 0
možnosti
Foto

Já se ho několikrát ptala, co ho k tomu vedlo a proč to dělá i potom, co se spálil. Odpověděl, že "sám neví." Nemluvil o tom, že by ho nějak altruisticky uspokojovalo, že slečně vypomáhá. Těžko říct. Já v tom příběhu nesoudím ani jednu stranu, ostatně jak píšete - dokud jedna strana sype, druhá nevymře. Holek je v téhle "branži" víc, možná je to dáno biologicky...? Jako že žena (samička) hledá zabezpečení?

1 0
možnosti
MB

Příběh krásný a romantický. Zároveň potvrzuje správnost levicového snu ! Míša se ocitla a orientuje - V beztřídní společnosti. Pracuje - koná, dle svých možností a schopností - Raději méně, než-li více ! Naopak, bere si a dostává, dle svých potřeb ! To furt bylo řečí o nesmyslnosti učení. Hle, důkaz byl podán ! Jako vždy, někdo musí být vykořistěn a dojít k poznání zmaru. Jako vždy, se najdou takoví, kteří toto šílenství milují ... :-)

1 0
možnosti
ND

Příběh k neuvereni... Chtělo by se říct dobře mu tak, nebo každý svého štěstí strůjce sám, kór když na to měl...

4 0
možnosti
Foto

uffff, na to ani nejde nic říct.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS