Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Zrovna EET mi na Babišovi vadí nejmíň. Zkuste si třeba zjistit, jak získal Vodňanské kuře aneb jak z české firmy fikaně udělal fabriku pro Rumuny a Ukrajince za minimální platy.

4 0
možnosti
TT

Pozor: EET je zbraň Burešova - už jako představitele státu - proti konkurenci. On se totiž snaží zachvátit všechny sektory podnikání.

1 1
možnosti
JH

J82i59ř38í 12H32u29č68k83o

13. 6. 2020 21:53

Je fajn, že mladá generace začíná používat vlastní rozum. Ne ten, který jim do hlavy nacpe přeba ČT nebo milion chlívků nenávisti.

24 6
možnosti
ZD

Vlastní rozum - záchrana společnosti.

6 1
možnosti
JF

Velká hesla a skutek utek - zaštiťují se demokracií, samozvaně se staví jako její garanti (jediní!) a zároveň mají problém, že někdo volí tak jak volí ... nemluvě že demokracie bez skutku se stává z demokracie jen ideologie ... demokracie je skutek např. už jen tím jít volit či i vědomě nevolit ... chvilka demokracie totiž není na náměstí jak si myslí ale právě u těch voleb ... a s jejíž výsledkem mají problém

15 2
možnosti

OK. Vyjmenoval jste asi to úplně nejmenší z té demokracie, takže přemýšlím, zda vlastně víte, co je ta demokracie. Jako jmenovat to, že si můžete volit nebo nevolit koho chcete, je opravdu úplně to nejmenší.

Nicméně a opakovaně to chvilkaři tvrdí, problém není, že ANO získalo tolik kolik získalo. Problém je člověk, který se demokraticky nechová.....a ten člověk je shodou okolností premiér ČR ;-D

Pro mě za mě, ať si ANO vvládne, ale s s jiným premiérem a Babišem v chládku.....

3 11
možnosti
JD

J78a96n 93D53o45u94š76e38k

13. 6. 2020 17:27

Hezký článek. Děkuji. Víte mám jednoho kamaráda, Honzu. Shodou okolností i já jsem Honza. Obyčejně míváme páteční rozhovory. Já jsem z jednoho politického spektra a on z opačného. Na mnohém se neshodneme. Ale vždy jsme rádi, že si o tom povykládáme a společně si pak dáme čaj nebo něco ostřejšího. :) Ono i mezi chvilkaři bude mnoho fajnových lidiček, bohužel já znám jen jednoho. Většinou se jim vyhýbám a to z prostého důvodu... Vy se chcete bavit o počasí a oni o Babišovi. Pořád jen melou pantem o tom samém.

22 2
možnosti

Znám jednoho Honzu....fajn člověk, ale vy se chcete bavit o Babišovi a on pořád mele pantem o tom samém, o počasí :) Strašná nuda.....

1 7
možnosti

Kritickým bodem všech těchto hnutí jako Milion Chvilek je okamžik, kdy osobní odpor a nesouhlas s těmi právě u moci, mají nahradit nějakou pozitivní vizí. Protože pod velké "NE" vůči někomu nebo něčemu se lidé spojují mnohem snáz (z toho jsou pak ty velké davy na Letné), než pod něco pozitivního. A většinou je to pro tato hnutí konečná - následuje rozpad a marginalizace. Takový osud podle mě čeká i MICHPRD, protože zatím se nezmohl na víc, než produkovat místo jednoho velkého NE spoustu malých "ne" (obvykle se zabývajících tím, kdo podle nich smí a hlavně nesmí zastávat nějakou funkci). Tento podivný mix kádrováctví a negativního vymezování však nelze považovat za program.

Nutno dodat, že ANO touto fází prošlo aspoň zčásti úspěšně, i když za cenu vyprázdněného programu spojeného s bezbřehým populismem. ANO se tak ocitlo v pasti populismu, kterým má svázané ruce. Místo aby dělalo a formulovalo nějakou vlastní politiku, jen bedlivě sleduje veřejné mínění a snaží se mu všemožně vyhovět.

3 1
možnosti
ČP

Pokud někdo potřebuje tolik slov, aby si odůvodnil svůj postoj tak sám neví co chce. A to je Váš problém.

5 17
možnosti
ZD

Zlaté časy kdy stačilo : Proletáři všech zemí proletujte se !

7 1
možnosti
MK

Karma.

Ať se Vám daří. R^

15 1
možnosti
JP

Protože jste jí asi ve skutečnosti nikdy nebyla. Nikdo Vám přece nic nenařizuje, jde o široký názorový proud lidí, kteří cítí ten hnus, který se tu děje. Slovenský estébák a dotační podvodník Babiš "nikdy neodstoupí" - protože by nemohl zastrašovat a měnit lidi na určitých postech a skončil by v kriminálu. A proruskému Zemanovi a jeho partě starých bolševiků tato situace vyhovuje, proto Babiše drží. Silně mi to připomíná normalizaci sedmdesátých let, jsme i svědky útoků na veřejnoprávní a nezávislá média.

9 12
možnosti

Takže správné a demokratické patrně podle vás je, aby posty obsazoval nikým nevolený vrchní kádrovák Minář?

15 4
možnosti
ZB

Autorka procitla, její rozum zvítězil nad jednoduchou poslušností myslet si a dělat jen to, co je nařízeno!

12 2
možnosti
Foto

P79e16t28r 36F94o90u78l22d

13. 6. 2020 13:49

>Autorka | Tam došlo k omylu už na začátku. Naštěstí jste si cestu ven našla bez přímé podpory farmaceutických korporací. A to se cení.

1 6
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6226x
Podnikám, jsem členkou ODS a studuji bezpečnostní politiku.

Zajímá mě svět, lidé, veřejné dění. Píšu, abych se podělila o názory, postřehy a dojmy. 

 

 

Seznam rubrik