Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Chtěla jste si vytvořit vlastní názor ?

To je naprosto nepřípustné !!!!

Guru Minář požaduje dogmatický souhlas s jeho názory !!!

Nu což vy jste přišla k rozumu, ale desetitisíce jiných - dosud bohužel ne !!!

:-)

1 0
možnosti
ID

Pan Minar vi presne co nechce. Nechce delat cisnika anebo prodavat hrnce starcum. Tohle je byznys jeho snu: past lidske ovce, slusne na tom vydelat a jeste byt za hrdinu. Toho by v normalnim zamestnani nedosahl. A vy, mila blogerko, vitejte zpatky mezi rozumnymi.

9 1
možnosti
JR

J19i47ř86í 40R25y44s

3. 7. 2020 16:59

To, co paní píše v dlouhém článku jsem věděl už na začátku.

2 0
možnosti
FV

Role aktivní občanské společnosti je v každém zemi, která se nemá zvrhnout v libovůli politiků, úředníků a dalších nějakým způsobem vlivných lidí, velmi důležitá. Proto "chvilkaře" podporuju.

Je ale pravda, že by se měl rétoricky umenšit důraz na obecnou špatnost konkrétních politiků a vlivných lidí, ale o to více by se měly pranýřovat jejich konkrétní pochybení a problémy (střet zájmů, přístup k řešení problémů, nekompetentnost a područí všehoschopných poradců, zdravotní nezpůsobilost, poklonkování Východu, zasahování do chodu institucí, které by měly být nezávislé, atd. atp.), protože pak by se obtížně to úsilí dalo smést oním argumentem "zaslepená nenávist".

2 1
možnosti
TN

No on je celý problém v tom, že se škatulkováním nám zde začal Zeman s Babišem, to Zeman začal své oponenty nazývat pražskou kavárnou a novináře idioty a pro pana Babíše je každý jeho oponent chvilkařem. Pak se pánové nemohou divit, že jejich radikálnější odpůrci se srocují pod hlavičkou Milionu chvilek a oplácí jim stejnou mincí. Ono i v knize knih se dočtete o odplatě oko za oko a zub za zub..........

6 6
možnosti
PT

Takže pro Babiše byl každý oponent chvilkařem a proto vznikli chvilkaři. ;-D

7 0
možnosti
KN

Upozornovat na to, ze je neco spatne, neznamena nutnost vedet, jak to vyresit. Ze nekdo upozornuje na to, ze je v cele statu mafian, ktery si z nas vsech dela dojnou kravu, je imho zcela v poradku - ale rozhodne to neznamena, ze ten, kdo na to upozornuje, musi byt sam schopny politik a umet ridit stat.

Nejsem zadny zaniceny chvilkar, ale Babis a jeho mafianske praktiky v cele statu mi proste vadi, a upozornovat na to formou demonstraci je dle meho nazoru zcela v poradku, vlastne je to jedna z mala veci, ktere clovek legalne muze delat, narozdil treba od defenestrace.

4 1
možnosti
KN

Ale jinak v zasade souhlas, fanatismus na jakekoliv strane je spatny.

3 0
možnosti
VK

V86l66k 30K42a56r23e67l

23. 6. 2020 15:14

Tak tohle vám Velký Vůdce Chvilek neodpustí... :-/

11 3
možnosti
PC

P80e13t97r 54C95h63m12e74l

23. 6. 2020 14:19

Tak po přečtení článku bych řekl, že autorka chvilkařkou nikdy nebyla. Ale ok. Já jsem hrdým chvilkařem i přesto, že ne vždy souhlasím s jejich deklaracemi. To hlavní poselství, které předávají, je důležité a potřebné.

10 5
možnosti
JV

Chvilkaři by měli zmizet!

7 7
možnosti
TN

Hned po vás Vepřeku;-)

4 3
možnosti
LV

Jaký důvod měla členka ODS stát se chvilkařkou?

2 0
možnosti
KN

V životě se prý má zkusit všechno, i třeba jen na chvilku?

1 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6226x
Podnikám, jsem členkou ODS a studuji bezpečnostní politiku.

Zajímá mě svět, lidé, veřejné dění. Píšu, abych se podělila o názory, postřehy a dojmy. 

 

 

Seznam rubrik